Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015
Υλικά για τα μπιφτέκια (4-6 μερίδες):
- 500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας
- 50 γρ κρίθινο παξιμάδι ολικής άλεσης
- 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κ.γ κάρυ
- 1 ασπράδι αυγού
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι, κόκκινο γλυκό πιπέρΙ
Υλικά για το dip μουστάρδας:
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 3 κ.σ. μουστάρδα απαλή
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
Εκτέλεση:
- Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να ενοποιηθούν.
- Πλάθουμε σε μικρούς κεφτέδες και τους τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό ταψί.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά και είναι έτοιμοι.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dip και σερβίρουμε μαζί με τα μπιφτέκια γαλοπούλας και μια πράσινη σαλάτα!
Καλή επιτυχία!!!
Κίμογλου Αναστασία
Διατροφολόγος - Διαιτολόγος
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου