Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015
Υλικά:
- 500 γρ μυζήθρα για πίτες
- 2 αυγά
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά ( σε μικρά κομματάκια)
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ κουταλάκι σόδα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- καθόλου αλάτι
- Θρυμματίζουμε τη φέτα με το χέρι μας ή την τρίβουμε από χοντρό τρίφτη.
- Αναμιγνύουμε τη μυζήθρα και προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και αφού ανακατέψουμε, προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα. Τελευταία ρίχνουμε τη μαργαρίνη την οποία έχουμε ζεστάνει ελαφρά ώστε να είναι πολύ μαλακή και να αναμιχθεί καλά με το μίγμα μας.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα το μίγμα της τυρόπιτας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Κίμογλου Αναστασία
Διατροφολόγος - Διαιτολόγος
Master Practitioner on Eating Disorders and Obesity
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου