Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016
Υλικά:
- 450 γρ ταχίνι ολικής άλεσης
- 200 γρ μέλι
- 200 γρ βρώμη
- 150 γρ δημητριακά απο ρύζι
- 80 γρ αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, αποξ. Δαμάσκηνα κλπ)
- 80 γρ ωμούς ανάλατους ξηρούς καρπούς
- 200 γρ κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι αφού πρώτα έχουμε απλώσει λαδόκολλα και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου μια ώρα.
Κίμογλου Αναστασία
Διατροφολόγος - Διαιτολόγος
Master Practitioner on Eating Disorders and Obesity
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου