Κυριακή 7 Ιουνίου 2015
Υλικά (για 8 μερίδες)
- 2 κούπες γάλα 1,5%
- 240 ml παστεριωμένο γάλα ελαφρύ
- 1 κουταλιά γλυκού βανίλια
- 2½ αλεσμένες μπανάνες
- 20 φουντούκια ή 10 ολόκληρα καρύδια κοπανισμένα
- δάκρυα κουβερτούρας ή σταφίδες (προεραιτικά)
Εκτέλεση
- Κόψτε τις μπανάνες σε κομμάτια και τοποθετήστε τις στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες! (Οι μπανάνες διατηρούνται στη κατάψυξη εως και 3 εβδομάδες).
- Βγάλτε τις μπανάνες και ξεπαγώστε τις για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Βάλτε τις μπανάνες, το φρέσκο και το παστεριωμένο γάλα, τα φουντούκια ή τα καρύδια και τη βανίλια στο μίξερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν κρέμα.
- Τοποθετείστε το μείγμα σε μικρά μπωλ και τοποθετείστε στην κατάψυξη.
- Πριν στερεοποιηθεί το μείγμα ρίξτε τα δάκρυα κουβερτούρας ή τις σταφίδες στα μπωλ και επανατοποθετείστε τα στην κατάψυξη.
Κίμογλου Αναστασία
Διατροφολόγος - Διαιτολόγος
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου